Pellet Hungary Kft.

magyarulin englisroman
Share Megosztás / kedvencek

A pellet rendszer

Miből áll egy pellet tüzelésű rendszer?

- pellet kazán:
Különbözik a hagyományos fa tüzelésű kazántól, az egyik  a hő átadó felülete a többszöröse, aztán a kilépő füst hőmérséklete állandó 120 ° C alatt ingadozik folyamatosan, ezért a kazán működése a kilépő füst hőmérséklet szempontjából is lineáris.


- pellet égő, vezérlés

A legkönnyebb úgy elképzelni mint egy hagyományos gázégőt, azzal a különbséggel, hogy a fűtőanyag folyékony fa azaz pellet. Az általunk gyártott pelletégő vezérlése teljesen egyedi. A vezérlés legfontosabb érzékelője a hőmérséklet érzékelő, egy merülő hüvelyen keresztül érzékeljük azt és ehhez szabályozzuk a láng nagyságát. Ez azt jelenti, hogy ha a felhasználó által beállított értékhez közelít a kazánban lévő melegvíz hőmérséklete, a vezérlés automatikusan csökkenti az adagot, több lépcsőben, így kizárva a túlmelegedést. Ha túlmelegedne a rendszer akkor az azt jelentené, hogy több hő képződik mint amennyit felhasználunk, tehát elpazaroljuk a hőt. A már meglévő vagy új melegvizes fűtési rendszerekkel a következőképpen vezérelhető. Minden fűtési körben manapság van keringtető szivattyú, nincs is más dolgunk mint a szoba termosztátot összekötni a szivattyúval, így termosztát akkor kapcsolja be a szivattyút ha melegvízre van szüksége, a lakás felfűtésére, amennyiben a kazánban melegvíz fogyni kezd , úgy  a pellet égő vezérlése bekapcsolja automatán az égőt és előállítja a szükséges hőt.
           
- pellet tartály
A pellet tartályra azért van szükség, mert sokkal kényelmesebb 1-2-3 hetente feltölteni mint óránként vagy naponta. A pellet tartály lehet egyedi vagy az általunk ajánlott 1 m3 nagyságú, ami 2-4 hétig biztosítja a tüzelő anyagot.

Kedves végfelhasználók!
Minden  általunk gyártott berendezést vásárló ügyfelünknek hosszútávon biztosítjuk a pellet ellátást!

 

Fa Pellet Budapesten - (2017.02.04.)

Fa pellet 15 kg-os zsákban,

1t alatt 65 HUF/Kg + áfa

1t felett 60 HUF/Kg + áfa

1 tonna alatt kérem érdeklődjön!

Az akció a készlet erejéig tart!

A pelletet XIII.ker.  Budapest, Fáy u.: 23 alatt  lehet átvenni munkanapokon 7-16 óráig!

A pellet árakról a Vara-FÉG Kft elérhetőségein érdeklődjön!

tel: 06-1-262-74-71

email: arpad.vara@feg1891.hu

 

© 2009. Pellet Hungary Kft. admin
DD Standard Web Stúdió